Haberler

Vanek Vahşet: Anne Ve 4 Çocuğu Öldürüldü

Van'ın In Erciş İlçesi'ne Bağlı Çelebibağı Beldesi'nde Bir Anne ile 4 Çocuğu Evlerinde Bıçakla Öldürüldü.

Van'ın ın Erciş İlçesi'ne bağlı Çelebibağı Beldesi'nde bir anne ile 4 çocuğu evlerinde bıçakla öldürüldü.

Eşi İstanbul'da inşaatlarda çalışan Saide Aslan ve 4 çocuğunun cinayete kurban gittiği, bugün saat 16.00 sıralarında ortaya çıktı. Aslan ailesinin oturduğu evden gün boyu kimsenin dışarı çıkmaması üzerine şüphelenen komşuları, kapıyı açıp içeri girince korkunç manzarayla karşılaştı.

Tek katlı evde 40 yaşındaki Saide Aslan, çocukları 18 yaşındaki özürlü Sinan, 14 yaşındaki Pınar, 7 yaşındaki Fatma ve 4 yaşındaki Mevlüt'ün kanlar içindeki cesetlerini gören komşular, jandarma haber verdi.

Eve gelen güvenlik güçleri ve savcının ilk yaptığı incelemede anne ve 4 çocuğunun bıçakla öldürüldüğü, cesetlerindeki kanın kuraması nedeniyle toplu cinayetin dün gece işlenmiş olabileceği belirtildi.

BDP Erciş İlçe Başkanı Ramazan Alver, Aslan Ailesi fertlerinin korkunç cinayete kurban gittiklerini söyledi. Kimin ve neden bu vahşeti işlediğinin henüz belli olmadığını belirten Ramazan Alver, "Yetkililer evde incelemeyi sürdürüyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK

Haber-Kamera: ERCİŞ (Van), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title