Haberler

Van'daki Trafik Kazası

Van'ın Gürpınar İlçesi Çıkışında Bir Kamyon ile Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Araç İçerisinde Sıkışan 5 Kişi Hayatını Kaybederken, 1 Kişi de Yaralandı.

Van'ın Gürpınar ilçesi çıkışında bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde sıkışan 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Başkale'den Gürpınar istikametine gitmekte olan M.Ş. yönetimindeki 27 ED 244 plakalı kamyon ile Gürpınar'dan Van istikametine gitmekte olan Şevket Çalı yönetimindeki 65 EV 039 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Şevket Çalı ile otomobilde bulunan Tarkan Sürücü, Nejmettin Budak, Hüseyin Yalak ve Savaş Çalı araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybederken, ağır yaralanan Fahrettin Budak ise Van Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada, üniversite sınavlarına hazırlandığı

öğrenilen Savaş Çalı isimli öğrencinin çalışma kitapları çevreye yayıldı. Olay yerine sevk edilen Van Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Van Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekipleri, otomobilde sıkışanları yaklaşık 1 saatlik çalışma neticesinde çıkardı. Gürpınar Sağlık Ocağı'na kaldırılan cesetler, cumhuriyet savcısı tarafından yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Gürpınar Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra cenazeler, defnedilmek üzere ambulanslarla Sakalar köyüne götürüldü. Kazada hayatını kaybeden Savaş Çalı'nın dershaneye gitmek için Van'a gittiği öğrenildi.

Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, alışık oldukları manzaralardan maalesef bir tanesini bugün yaşadıklarını söyleyerek, her gün Gürpınar-Başkale karayolunda maddi ve ölümlü kazaların meydana geldiğini, çabalarına rağmen bir önlem alınmadığını söyledi. Atan, "Ortalama bu yoldan 5 bine yakın araç geçiyor. Bu karayolu acil eylem planına alınmasına rağmen, 2 yıl önce çıkartıldı. Gürpınar ilçesinin dışında hiçbir yerde şehir geçişi olmayan yer yoktur. Gürpınar'ın kaderi bu olmamalı. Burada insanların

yüreği ve yüreğimiz yanıyor" dedi.

Kazayla ilgili kamyon sürücünün gözaltına alındığı, soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.

(ŞAK-MET-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title