Haberler

Vali Yurdakul, Tatvan'da Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Güncelleme:

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Tatvan'da bir parkta vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

İlçe Kaymakamı Murat Erkan, İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Turgut ve kurum amirleriyle Filistin Parkı'na giden Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaptığı projeler hakkında bilgi verdi.

Bitlis'in turizm potansiyelinin yüksek olduğunu ve bundan faydalanacaklarını ifade eden Yurdakul, kentte fabrikaların ve gelişmiş bir sanayinin olmadığını, bu nedenle turizm alanında çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Türkiye'nin ikinci Jeopark Projesi'ni, Nemrut Kalderası'nda hayata geçireceklerini bildiren Yurdakul, "Bu projeyle Bitlis'in, cazibe merkezi haline gelmesini amaçlıyoruz. Yine projenin hayata geçirilmesiyle 3 bin kişiye istihdam sağlanmayı hedefliyoruz. Bu proje kentte her yönüyle katkı sunacak. Bu projeyi 3 yıl içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Ayrıca Tatvan Çevre Yolu'nun yapılmasıyla, ilçede trafik akışının rahatlayacağını anlatan Yurdakul, çevre yolunun trafiği hafifleteceğini ve gürültü kirliliğini azaltacağını söyledi.

Yurdakul, "Bunun yanı sıra şehirlerarası taşımacılık yapan sürücüler de rahatlayacak. En büyük projemiz birlik ve beraberliğimiz. Vatandaşlarımızla her zaman bir araya geliyoruz ve gelmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Yurdakul Murat Erkan Bitlis Tatvan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title