Haberler

Vali Yüksel: 2014 Yılının Ankaralılara Mutluluklar Getirmesini Diliyorum

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, dünyayı etkisi altına alan muhtelif krizler, hiç hız kesmeyen ve halen devam eden ekonomik gelişmeler, meydana gelen doğal afetler ile küresel terörizmin kabul edilemez sonuçları halen yaşanmakta olduğunu belirterek, "2014 yılına yeni umutlarla başlangıç yapılması; huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, dünyayı etkisi altına alan muhtelif krizler, hiç hız kesmeyen ve halen devam eden ekonomik gelişmeler, meydana gelen doğal afetler ile küresel terörizmin kabul edilemez sonuçları halen yaşanmakta olduğunu belirterek, "2014 yılına yeni umutlarla başlangıç yapılması; huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur. 2014 yılının Aziz Ankaralılara sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum" dedi.

Vali Yüksel, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Dünya Şehri Ankara'nın sorunlarının çözümünde dün olduğu gibi bugün de çareler aramaya devam edeceğiz ve çaresizliğe de asla teslim olmayacağız. Kabul etmek gerekir ki zor bir yılı idrak eden insanlık âlemi tarafından; dünyayı etkisi altına alan muhtelif krizler, hiç hız kesmeyen ve halen devam eden ekonomik gelişmeler, meydana gelen doğal afetler ile küresel terörizmin kabul edilemez sonuçları halen maalesef yaşanmaktadır. Bu ahval ve şartlara rağmen iyimserlik ile karamsarlıklar arasında dengenin iyi kurulmasının zarureti hepimiz tarafından kabul edilmelidir. Dünyanın ahvali ve her şeye rağmen Ankaralıların aydınlık ufukları asla gözden kaçırmaması gerektiğine de inanıyorum. Bu anlamda 2014 yılına yeni umutlarla başlangıçlar yapılması huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur. Bu duygu ve düşüncelerle, 2014 yılının Aziz Ankaralılara sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title