Haberler

Vali Pekmez Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında defterdarlık, bilim, sanayi ve teknoloji il müdürlüğü ile ipek yolu kalkınma ajansını ziyaret ederek, her üç kurumun yürüttüğü faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında defterdarlık, bilim, sanayi ve teknoloji il müdürlüğü ile ipek yolu kalkınma ajansını ziyaret ederek, her üç kurumun yürüttüğü faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlk olarak defterdarlığı ziyaret eden Vali Aykut Pekmez'i hizmet binası önünde Defterdar Vekili Hasan Hüseyin Avni Acar ve defterdarlık birim müdürleri karşıladı.

Karşılama sonrası Vali Aykut Pekmez, Defterdar Vekili Acar'dan defterdarlığın genel durumu, il geneli mükellef sayısı, vergi dairesi, gelir, milli emlak, muhakemat ve muhasebe müdürlüklerince yürütülen iş ve işlemler ile yıllara göre tahakkuk ve tahsilat miktarları, borçların yapılandırılması, personel durumu, kurumun ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin bilgileri içeren ayrıntılı bir brifing aldı.

Defterdarlık ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Kuruma gelişinde Vali Aykut Pekmez'i Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan ve Şube Müdürleri karşıladı.

Gerçekleşen ziyarette Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan, Vali Aykut Pekmez'e kurumun faaliyet ve çalışmaları, ilin sanayi durumu ve mevcut sanayi sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin il ekonomisine katkıları, ithalat ve ihracat rakamları hakkında bilgiler verdi.

Vali Aykut Pekmez, ziyaret programının son bölümünde bilim, sanayi ve teknoloji il müdürlüğü ile aynı bina içerisinde hizmet veren ipekyolu kalkınma ajansını ziyaret ederek, ajansın faaliyetleri ve mali destek programları hakkında İKA Proje Ofisi Koordinatörü Onur Yıldız'dan bilgi aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Huseyin Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title