Haberler

Vali'den Teakwando Gösterisi

Güncelleme:

Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı AK Partili Yüksel Çakır öğrencilere tişört dağıttı.

Erzincan'da 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında, Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı AK Partili Yüksel Çakır öğrencilere tişört dağıttı. Ceketini çıkaran Vali Selman Yenigün tekvando sporcuları ile birlikte temel dövüş hareketleri yaptı. Vali Yenigün üniversite yıllarında kısa süre tekvando yaptığını belirterek, "Sporun her zaman içinde oldum. Fiziki durumumu da buna borçluyum. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliğiyle yürütülen, 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında oluşturulan 2 spor TIR'ından biri Erzincan'a geldi. Elverişsiz hava koşulları nedeniyle spor TIR'ı kurulamazken, etkinlikler 13 Şubat Spor Salonu'nda yapıldı. Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, salonu dolduran çocuklara sporun önemini anlattıktan sonra tişört dağıttı. Etkinlik kapsamında ellerine basketbol toplarını alan Vali Yenigün ve Başkan Çakır, atış yaptıktan sonra, tekvandocu sporcularla bir araya geldi. Sporcuların arasına giren Vali Selman Yenigün, onlarla birlikte temel tekvando hareketlerini yaptı. Sporcularla birlikte selam veren ve daha sonra yumruklarını sallayan Vali Yenigün, profesyonel tekvandocuları aratmadı.

ÜNİVERSİTE YILLARINDA TEKVANDO YAPMIŞ

Vali Selman Yenigün, üniversite yıllarında çok kısa olsa da tekvando sporu ile uğraştığını belirterek, "Sporun her zaman içinde idim. Şu andaki fiziki durumumu da spora borçluyum. Herkese sporu tavsiye ediyorum. Spor dostluğu, kardeşliği oluşturur, ülkeleri bir araya getirir. Spora katkı veren, spora değer veren herkese saygılarımızı sevgilerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Yüksel Çakır kaleye geçerken, Vali Selman Yenigün kendisine şut çekti. Vali Selman Yenigün'ün attığı şutlardan biri ağlarla buluştu. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Yüksel Yüksel Çakır Erzincan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title