Haberler

Vali Cirit Okullarda İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin'nin Hopa ve Borçka ilçelerindeki okul inşaatlarında ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Artvin Valisi Kemal Cirit, yapına başlanan ve yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Vali Cirit'in ilçe ziyaretlerine Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, ve İl Millî Eğitim Müdür yardımcısı Bayram Bakır eşlik etti.

Vali Cirit, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatını gezerek, yüklenici firma sahiplerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Daha sonra Borçka ilçesini ziyaret eden Vali Cirit, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ilkokul 7. sınıf öğrencisi Oğuzhan Atabay'ın ailesini evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Son incelemesini ise Borçkalı hayırsever Fehmi ve Halil Bakır kardeşler tarafından yaptırılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaat sahasına gerçekleştiren Vali Cirit, inşaat çalışmalarını yakında takip eden hayırsever kardeşlere eğitime sağladıkları katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Cirit Artvin Borçka Hopa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title