Haberler

Vali Akdemir Gençlik Merkezi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin yeni binasını ziyaret etti.

Ziyarette yeni Gençlik Merkezi'ni inceleyen Vali Akdemir yeni Gençlik Merkezi'nin hayırlı olması temennisinde bulundu. Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Vali Yardımcıları Mehmet Kurt ve Fatih Kaya ile birlikte Erzincan Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Gençlik Merkezi Müdür Vekili Yasin Özdemir ve Gençlik Liderleri tarafından karşılanan Vali Abdurrahman Akdemir yeni Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Yeni Gençlik Merkezi'nin kütüphanesiyle, çalışma salonlarıyla, bilgisayar odasıyla, konferans salonuyla, kurs atölyeleri ile birlikte gençler için daha geniş ve ferah bir ortamda hizmet verdiğini belirten Vali Akdemir, "Gençler Bizim için çok önemlidir. Muasır medeniyete gençlerimiz ile ulaşabiliriz. Bilinçli, bilgili genç bir nüfus bizim en büyük değerimizdir. Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan ulaşacağı başarıda gençlerin büyük rolü vardır. Bu nedenle Erzincan Gençlik Merkezimiz gençlerimiz serbest zamanlarını dolu dolu geçirecekleri yepyeni bir mekanda hizmete başlamıştır." dedi. Vali Akdemir konuşmasının ardından Gençlik Merkezi Müdür Vekili Yasin Özdemir'e yeni Gençlik Merkezi'nin hayırlı olması temennisinde bulunarak Gençlik Merkezi'nden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title