Haberler

Üzülmez'in Ramazan Temposu

Güncelleme:

Mesaisini tecrübesi ve bilgi birikimi ile Kartepe'nin geleceğini hazırlamak için harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ramazan ayında da yoğun bir tempo içerisinde.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, paylaşma ve bereket ayı olan ramazanda da mahalle ziyaretleri ile ilçe halkı ile biraraya gelmeye devam ediyor. Sahura kadar farklı mahallelerde ilçe halkının ayağına gidip onları dinleyen Başkan Üzülmez, katıldığı cenazelerde cenaze sahiplerine taziyede bulunuyor, hasta ve yaşlı ziyaretleri ile de Kartepelilere moral veriyor. Önceki günde ilçedeki temaslarını Acısu Mahallesi'nden başlatan Başkan Üzülmez, taziye ziyareti ardından hemşehrileriyle sohbet etti, mahalle sakinlerine hatır sordu.

Makamı hiç boş kalmıyor

Gün içerisinde ziyaretine gelen konuklarıyla da yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çeşitli kesimlerden gelen misafirlerini makamında ağırladı. Başkan Üzülmez'in konukları arasında SS 68 nolu Suadiye Otobüsçüler ve Minübüsçüler Kooperatif Başkanı Osman İlhan ve yeni yönetimi, Avluburun Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol beraberinde Kuran Kursu öğretmeni Aynur Günver öğrencisi Hacer Saçak, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Aydın ve Kamil Oruç, Halil Uzuner ve Nihat Uzuner de yer aldı.

Kartepe hemşehrilerinin yanında olmaya özen gösteren Başkan Üzülmez, İstasyon Mahallesi'nde hasta ziyareti sırasında Çiçek Kaya'ya şahsen söz verdiği bisikletini de teslim etti. Öğleden sonra Sarımeşe Mahallesi'nde esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Üzülmez'e mahalle ziyaretlerinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Katıldığı iftar programı ardından Köseköy Mahallesi'ne geçen Başkan Üzülmez, dopdolu bir günde yine halkının yanında yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Acısu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title