Haberler

Üzülmez'den Cami Dernek Başkanlarına Destek

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Cami Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı Yüksel Özdemir ve yönetimi ile birlikte Kartepeki camilerin dernek başkanları ile bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Cami Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı Yüksel Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kartepedeki camilerin dernek başkanları ile Sukay Park'ta bir araya geldi. Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir "Güzel bir işbirliği sonrasında federasyonumuzu kurduk. Bu akşam üçüncü ilçe toplantısını yapıyoruz. Bu akşam Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'i misafir ediyoruz. Diğer belediye başkanlarımızı da misafir edeceğiz. Burada ki amaç federasyon ile derneklerin arasında ki bağı güçlendirmek hem de belediye başkanlarımızla sizleri bir araya getirmektir" dedi.

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise "Çok şükür ki rabbim doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etme imkanını nasip etti. Hizmet üretmeye devam ediyoruz. Eskiden belediye kanununa göre camilere yardım yapılamıyordu. Biliyorsunuz daha önceden ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursları verebiliyorduk. Ana muhalefet partisi anayasa mahkemesine giderek bunu iptal ettirdi. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı döneminde tecrübesi ve bu kanunlara bakış açısını çok iyi biliyoruz. Bu manada yerel yönetimlerin elini güçlendirdi. Artık gönül rahatlığı ile ibadethanelere yardımlarımızı yapabiliyoruz. İmkanlarımız dahilinde eksikleri gidermeye, daha fazlasını da yapmaya gayret ederek devam edeceğiz. Sizlere her birinize gönüllü kutsal çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Rabbim doğrunun yanında olan herkese güç, kuvvet versin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title