Haberler

Uşak'ta Halk Ekmekte Hedeflere Ulaşıldı

Güncelleme:

Uşak Belediyesi kentte yaptığı projeler ile birçok kazanımda sağlıyor.

Projeler ile kentin her anlamda ilerlemesini hedefleyen belediye sosyal sorumlulukları ve vatandaşların cebini düşünen projeler ile de taktir kazanıyor. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası kısa bir süre olmasına rağmen vatandaşlar tarafından tam not alan projelerin arasında yer alıyor. Açılması ile birlikte hergün yok satan halk ekmek ekmeklerinde neredeyse hiç iade gerçekleşmedi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan dar gelirli vatandaşları düşünerek yaptıkları projede son derece olumlu şekilde bir intiba aldıklarını kaydetti. Halk ekmekte hedeflediklerinden daha iyi bir konuma geldiklerini vurgulayan Erdoğan,"Dar gelirli vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarından birisi olan ekmeği en kaliteli ve en ucuza satabilmek adına başladığımız bu yolda gerek ilgi gerekse aldığımız dualar bizler için en büyük mutlulukların arasında yer almaktadır. Beklediğimizden daha fazla aldığımız ilgi kaliteli bir iş yaptığımızın göstergesidir" dedi. Ekmek satış noktalarında ekmeğin kalitesi nedeniyle kuyruklar oluştuğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bu ilginin kendilerine referans olduğunu aktardı. Satılan ekmeklerin Türk gıda kodeksine uygun yapıldığını dile getiren Erdoğan,"Ekmeklerimizin ucuz olmasının yanında sağlıklı olmasını da ön sıralara koyduk. Bu nedenle Türk Gıda Kodeksine uygun olmasını hedefledik. Gayet hijyenin ortamlarda üretilen ekmeğimiz vatandaşlarımızın öncelikleri arasında yerini aldı. Ayrıca ekmek fiyatlarında sağlana ucuzlama kentte yaşayan tüm insanlarımız için olumlu bir yansımadır" ifadesini kullandı.

Halkımız sevindi

Uşak Belediyesi'nin halk ekmek fabrikası ile özellikle dar gelirli vatandaşların mutlu olmasını sağladığını belirten Belediye Başkanı Ali Erdoğan,"Belediyemiz her zaman kentin her yönü ile en iyi noktalara olmasını hedefledi. Bu nedenle sürekli projeler üreterek yoluna devam etti. Yaptığımız yüzlerce proje ile kentimiz mutlu olurken vatandaşlarımızın hayatlarını daha da rahatlatacak işlere de imza attık. Bu işlerden birisi de halk ekmek projesidir. İlimizde özelikle dar gelirli vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli ekmek yemesi için halk ekmek fabrikası üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyorduk. Fabrikamızın açılması ile birlikte 6 adet satış noktası yaptık. Satış noktalarımızda tabiri caizse hergün kuyruklar oluşmaktadır. Bu kuyruklar ekmeğimizin kalitesinin göstergesidir. Dar gelirli vatandaşlarımız için yaptığımız proje kentin projesi haline geldi. Halk ekmekteki kalitemiz ile vatandaşlarımız fırınların ekmek fiyatı indirimi ile karşılaştı. Şimdi her yerde ucuz ekmek yeniliyor. Ekmeğimiz sağlık açısından da Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmektedir. O hali ile halk ekmeğimiz vatandaşlarımızın öncelikleri arasında yerini almıştır. Biz bu durumda vatandaşlarımızdan aldığımız dualar ile en büyük mutluluğu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Uşak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title