Haberler

Uşak Sportif Paris'te Nanterre Önünde

İlk kez katıldığı Eurochallenge Cup'ta 2'nci tura yükselmeyi başaran Uşak Sportif, J Grubu'ndaki ilk maçında yarın Paris'te Fransız JSF Nanterre ile karşılaşacak.

İlk kez katıldığı Eurochallenge Cup'ta 2'nci tura yükselmeyi başaran Uşak Sportif, J Grubu'ndaki ilk maçında yarın Paris'te Fransız JSF Nanterre ile karşılaşacak. Palais Des Sports Maurice Thorez'de oynanacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak. Toplam 4 takımın yer aldığı grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonucunda ilk iki sırayı elde edecek ekipler çeyrek finalist olacak.

Zor bir sınava çıkacaklarını söyleyen Antrenör Ozan Bulkaz, "Geçen sezon Euroleague'de yer alan Nanterre bu kupanın ilk turunda oynadığı 6 maçın 5'ini kazandı. Kupanın favori ekiplerinden birine konuk olacağız. Ama kendimize güveniyoruz. Tarihimizdeki ilk Avrupa macerasında adımızı son 16 takım arasına yazdırmayı başardık. Hedefimiz bu turu da geçerek gidebileceğimiz yere kadar gitmek" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nanterre Paris Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title