Haberler

Macera Tutkunu Ünlü Finansçı, Köpek Balığı Tarafından Öldürüldü

Wall Street'teki önemli bir şirkette üst düzey yönetici olan Rohina Bhandari, Kosta Rika'da dalış yaptığı sırada köpekbalığı tarafından öldürüldü.

ABD ekonomisinin ve dünya finansının kalbi olarak bilinen Wall Street'teki WL Ross & Co. LL şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapan Rohina Bhandari, Kosta Rika'da dalış yaptığı sırada bir kaplan köpekbalığı tarafından öldürüldü.

DALIŞ EĞİTMENİNİ DE ISIRDI

49 yaşındaki Bhandari'nin Cocos adasında yaşamını yitirdiği, dalış eğitmeninin de aynı köpekbalığı tarafından ısırıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olay, Kosta Rika'nın 540 kilometre açıklarında, doğal deniz yaşamıyla tanınan Cocos adasındaki dalış seansının sonunda yaşandı.

İKİ BACAĞINDAN BİRDEN YAKALADI

18 kişilik dalış ekibi su yüzeyine çıkmaya çalışırken 24 yaşındaki eğitmen, kendilerine bir köpekbalığının yaklaştığını gördü ve grubu hızla uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak köpekbalığı Bhandari'yi her iki bacağından da ısırdı. Eğitmen de aynı köpek balığı tarafından ısırılırken, Bhandari'nin karaya çıkarıldığında yaşamını yitirdiği, eğitmenin ise yoğun bakım tedavisine alındığı belirtildi.

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross tarafından kurulan WL Ross & Co. LL'de sermaye yöneticiliği yapan Bhandari'nin dostları sosyal medyadan, "Hayatı ve macerayı seven arkadaşımı, kibarlığı, dostluğu ve hayırseverliğiyle hatırlayacağım" gibi mesajlar paylaşarak başsağlığı diledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Wall Street Komik - İlginç Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (19)

Kroniker:

Gebersinler ,okadar müslümanı öldürüyorlar acıyan varmı.

10
14
yanıtYanıtla
Soytari:

Muslumanlar birbirilerini yiyor baliklara gerek yok

yanıt12
yanıt0
Deli yürek:

Oh çok iyi olmuş

4
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Denizde Köpekbalığımı olur

5
11
yanıtYanıtla
AyNur:

Ya nerde olur??????

yanıt2
yanıt2
aras:

ulan oğlum insan oğlusun ne işin var hayvanların yaşam alanında. işine gelince hayvan hakları dersin işine gelmeyincede böyle hayvanların yaşam alanına saldırısın.

11
4
yanıtYanıtla
AyNur:

Kõtu son gecekten

10
2
yanıtYanıtla
zigmo:

jaws sen misin lan ? :D

8
4
yanıtYanıtla
POMPACI:

dalmasaydın o kadar

6
6
yanıtYanıtla
Amcanız:

tek tek yok olacağız

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title