Haberler

Unakıtan, Dünya Muhasebeciler Kongresi'nin Kapanışında Konuştu

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Bugün İstanbul'da Sona Eren 'Dünya Muhasebeciler Kongresi'ne Katıldı. Üç Gün Süren Kongrenin Kapanış Konuşmasını Gerçekleştiren Unakıtan, Yaklaşık 5000 Katılımcıyla Düzeyli Tartışmalara Vesile Olan Bu Kongrenin Yıllar Boyu Adından Söz Ettireceğini Söyledi. Kongreyi M...

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, bugün İstanbul`da sona eren `Dünya Muhasebeciler Kongresi`ne katıldı. Üç gün süren kongrenin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Unakıtan, yaklaşık 5000 katılımcıyla düzeyli tartışmalara vesile olan bu kongrenin yıllar boyu adından söz ettireceğini söyledi. Kongreyi muhasebecilik sektörünün `olimpiyatı` olarak değerlendiren Unakıtan, ` 17`nci Dünya Muhasebeciler Kongresi`nin önemli bir kültür ve finans merkezi olan İstanbul`da düzenlenmesinden son derece memnunum` dedi. Unakıtan konuşmasında AB`ye katılım sürecinde olan Türkiye`nin muhasebecilik sektöründe dünyada olup bitenleri yakından takip ettiğini, bu çerçevede bir Muhasebecilik Standartları Kurulu oluşturduklarını ifade etti.

MUSABECİLERE `BARIŞ` MESAJI

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan konuşmasının sonunda kongreye katılan muhasebecilere bir de mesaj verdi. `Değerli meslestaşlarım` diyerek söze başlayan Unakıtan, ` Ne yazık ki savaşlar almış başını gidiyor. Lütfen ülkenize döndüğünüzde kalemlerinizi dünya barışı için kullanınız` dedi. Günümüzde silahlanmaya 1 trilyon doların üstünde harcama yapıldığına dikkat çeken Unakıtan, ` Buna karşı çıkalım. İnsanların, annelerin, çocukların ölmesine izin vermeyelim. Ülkemizin refahı, evlatlarımıza daha iyi bir dünya bırakmak için kalemlerimizi kullanalım` dedi. Unakıtan bu sözleriyle salondan büyük alkış aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title