Haberler

"Uludağ'a Yamaç Paraşütü Düştü" İhbarı Polisi ve Arama Ekiplerini Alarma Geçirdi

Uludağ'ın eteklerinde piknik yapan 3 kişinin, "Ormanlık alana yamaç paraşütü yapan birisi düştü" ihbarı; polis, jandarma ve arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi.3 saatlik çalışmanın ardından herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Uludağ'ın eteklerinde piknik yapan 3 kişinin, "Ormanlık alana yamaç paraşütü yapan birisi düştü" ihbarı; polis, jandarma ve arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. 3 saatlik çalışmanın ardından herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Doburca köyü yakınlarında piknik yapan Mehmet Temelkuran, Bülent Özkan, Metin İşsever, yamaç paraşütü yapan bir gencin rüzgardan dolayı zor anlar yaşadığını, rotasının değiştiğini ve ormanlık alana düştüğünü polise ihbar etti. Doburca köyünün üstündeki ormanlık alana giden polis ekipleri, ormanda tepe lambalarını yakıp siren çalarak kayıp olduğu ihbar edilen paraşütçüyü aradı. Bir süre sonra polise, sivil savunma, Nilüfer Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri de dahil oldu. Ormanlık alanda yapılan 3 saatlik aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı

Görgü tanıkları, Nilüfer Çayı'nın geçtiği gölet yanında piknik yaptıklarını, bu esnada yamaç paraşütü yapan şahsı fark ettiklerini belirterek, "Bu kişi bizim üzerimizden geçti. Yakındaki telleri teğet geçti. Derenin karşı tarafına geçip ormanlık alana girdi. Hızlanınca biz ağaçlara çarpıp düştüğünü tahmin ettik" dedi.

Öte yandan polis ve gazetecilerin ulaştığı uçuş kulübü üyeleri ise, kulüpten birinin kaybolduğu ya da kaza geçirdiği yönünde bir bilginin de kendilerine ulaşmadığını ifade etti. Bunun üzerine arama çalışmaları sona erdirildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Özkan Osmangazi Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title