Haberler

Türkmendağı'na Yönelik Saldırılarda Yaralanan 4 Kişi Tedavi Altına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yaralıların Hastaneye getirilişi Yaralıların araçtan indirilmesi ve hastaneye götürülüşü Hastaneden detaylar, BBP eski Bolu İl Başkanı Mahmut Alan'ın konuşması Suriye'deki iç savaş Türkmendağı'na yönelik saldırılarda yaralanan 3 kişi ile 1 Türkmen hasta, tedavi için Bolu'ya getirildi Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırılarda yaralanan 3 kişiyle, psikolojik rahatsızlığı bulunan 1 Türkmen Bolu'da tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yaralıların Hastaneye getirilişi

Yaralıların araçtan indirilmesi ve hastaneye götürülüşü

Hastaneden detaylar, BBP eski Bolu İl Başkanı Mahmut Alan'ın konuşması Suriye'deki iç savaş

Türkmendağı'na yönelik saldırılarda yaralanan 3 kişi ile 1 Türkmen hasta, tedavi için Bolu'ya getirildi

Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırılarda yaralanan 3 kişiyle, psikolojik rahatsızlığı bulunan 1 Türkmen Bolu'da tedavi altına alındı.

Suriye'deki rejim güçlerinin Türkmendağı bölgesine yönelik saldırılarında yaralanan ve yakınlarınca Hatay'a getirilen Yahya Baş (52), Muhammet Abdullah (40) ve Ala Mahmut (36) ile psikolojik tedavi görecek Nevraz Abdullah (38), ilk tedavilerinin ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve beraberindekilerce karayoluyla Bolu'ya getirildi.

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırılan 4 Türkmen, burada tedavi edilmeye başlandı.

Hastane çıkışında basın mensuplarına bilgi veren Alan, Türkmenleri Hatay'dan karayoluyla getirdiklerini belirterek, "Bunlarla birlikte 2 de refakatçi geldi. Bu seferki Türkmenler, Bayırbucak'ta yapılan bombardımanın ardından binanın altında kalanlar ve şarapnel parçalarıyla yaralananlar. Gelenler, belinden ve bacağından yaralanan Türkmenler. Yaraları da ciddi durumda ameliyat olması gereken yaralılar. Bir de yapılan bombalı saldırılar nedeniyle psikolojik olarak rahatsızlanan kardeşimiz bulunmakta. Bolu'ya tedavi için 4 Türkmen getirdik." diye konuştu.

Mahmut Alan, yaralı Türkmenleri "başlarına bir şey gelmesin" diye kendilerinin refakat ederek Bolu'ya getirdiklerini, tedaviden sonra da tekrar Hatay'a götüreceklerini söyledi.

Yaralıların neden Bolu'ya getirildiğine dair ise Alan, "Adana, Hatay ve Mersin dururken neden Bolu'ya kadar yaralıları getiriyoruz diye soranlar oluyor. O bölgelerde doluluk oranı çok faza ve maalesef ilgilenemiyorlar. Biz de yaralı Türkmen kardeşlerimizi Bolu'ya getirerek, tedavilerini rahat bir şekilde yaptırıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mahmut Alan Suriye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title