Haberler

Türk Milleti Olarak Amerika'ya Boyun Eğmeyeceğiz"

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, dövizdeki dalgalanmaya ilişkin, "Türk milleti olarak Amerika'ya boyun eğmeyeceğiz.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu,

dövizdeki dalgalanmaya ilişkin, "Türk milleti olarak Amerika'ya boyun

eğmeyeceğiz. Moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası güçlerin Türkiye'ye 15 Temmuz'da tüfekle ve tankla

yapamadıklarını şimdi ekonomi üzerinden gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Sürecin toplumun malumu olduğunu ve yapılmak istenenlerin altında ne yattığını herkesin bildiğine işaret eden Uslu, şunları kaydetti:

"Bundan 20 gün önce her şey normaldi, ne oldu da döviz

ve emtialar buralara geldi? Bunun bir kere muhasebesini kendi kafamızda yapmamız lazım.

Bunun için ekonomist olmaya da gerek yok. Üstelik Amerika sadece Türkiye'yi değil, bizimle ittifak yapan Rusya, Çin, Hindistan,

İran ve Katar'ı da hedef almıştır. Türk milleti olarak Amerika'ya boyun eğmeyeceğiz. Moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmamız lazım."

Uslu, Türkiye'nin "milli

mücadele" döneminden geçtiğini vurgulayarak, üreticilerin moral ve motivasyonunu asla bozmaması gerektiğini bildirdi.

Türkiye'nin kendi göbeğini kendisinin kesmesi gerektiğini değinen Uslu, "ABD ile yaşananları sadece rahip olayına bağlarsak yanlış olur. Onun için

onların ne dediklerine değil, bizim ne yapacağımız noktasında çok akıllı davranmamız lazım.

Dik duracağız ve elimizdeki tüm varlıkları ortaya

koyacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title