Haberler

Turhal'da Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Tokat'ın Turhal ilçesinde hafif ticari aracın 20 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamanı yitiren 5 kişi gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde hafif ticari aracın 20 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamanı yitiren 5 kişi gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Turhal'ın Yenisu köyünde yaşayan aynı aileden 9 kişi, dün Erbaa ilçesine bağlı Keçeci köyünde bulunan türbeyi ziyaret etmek için Kazım Uysal (54) yönetimindeki 60 HG 209 plakalı hafif ticari araç ile çıktıkları yolda, Çerdiğin köyü yakınlarında 20 metreden uçuruma yuvarlandı. Feci kazada hayatını kaybeden sürücü Kazım Uysal ile birlikte, Hasan Hüseyin Uysal (3), Selver Uysal (86), Sati Yaman (64) ve Fadime Uysal (60) yaşamını yitirdi, Orkun Göy, Iraz Göy, Aysel Kaya ve Gülsüm Uysal ise yaralandı. Kaza da hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi dün akşam saatlerinde Turhal Devlet Hastanesi morgundan alınarak köyde bulunan cemevinin morguna kaldırıldı.

OĞLU VE ANNESİNİ KAYBEDEN ÖĞRETMEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenaze namazı için köylüler erken saatlerde cemevi önünde toplandı. Burada kazada hayatını kaybeden 5 kişinin yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Ayrıca kaza a annesi Fadime Uysal ve oğlu 3 yaşındaki Hasan Hüseyin Uysal'ı kaybeden ve köyde öğretmenlik yaptığı öğrenilen 33 yaşındaki Zeki Uysal uzun süre oğlu ve annesinin ismini haykırarak ağıt yaktı. Acılı öğretmenleri yakınları sakinleştirdi. Daha sonra cenazeler cemevi morgundan alınarak köy meydanına getirildi. Burada yan yana koyulan cenazeler için Alevi dedesi tarafından namaz kıldırıldı. Namaz sonrası cenazeler minibüslere konularak köy mezarlığına götürülüp burada toprağa verildi. Bu arada cenazeye katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, kazada yaşamını yitiren kişilerin ailelerine başsağlığı diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Uysal Yenisu Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

amasyalı:

izlerken içim parçalandı yazık ya Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.amin

0
0
yanıtYanıtla
mrt ateşmrt_287@hotmail.com:

allah gerıde kalanlara sağlık sıhat versın

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title