Haberler

Tuğçe Albayrak'a Yanlış Müdahale Edildi

Güncelleme:

Almanya'da tacize uğrayan kızı kurtarmak isterken saldırıya uğrayan Tuğçe Albayrak'ın yanlış müdahale sonucu yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.

Almanya'nın Offenbach kentinde tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'ın, doktorların yanlış müdahalesi sonucu kurtarılamadığı iddia edildi.

"TUĞÇE'YE YANLIŞ TEDAVİ UYGULANDI"

Stern Online'in haberine göre, kendi rızasıyla polisleri arayan Offenbach kliniğinde çalışan bir anestezi uzmanı, Albayrak'a yapılan ilk yardım müdahalesinde yanlışlık yapıldığını itiraf etti.

YANLIŞ MÜDAHALEYİ İTİRAF EDEN DOKTOR MAHKEMEYE DAVET EDİLDİ

Savcı, anastezi uzmanı doktorun polislere verdiği önemli bilgilerin inceleme aşamasında olduğunu ve gerekli araştırmaların yapılacağını açıkladı. Anestezi uzmanının bir sonraki duruşmada dinlenilmesi için davet edildiği kaydedildi.

Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nde görüşülen davada, katil zanlısı Sırp genci Sanel M. yaralamaya bağlı olarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla yargılanıyor.

TUĞÇE ALBAYRAK'A NE OLMUŞTU?

Tuğçe Albayrak 15 Kasım 2014 tarihinde bir restoranda tacize uğrayan 15 yaşlarında iki Alman kıza yardım etmek isteyince, Sanel M. ile aralarında tartışma çıkmış ve Sırp gencinin yumruk darbesiyle başını yere çarpan Tuğçe komaya girmişti. Günlerce makinalara bağlı olarak kalan Tuğçe Albayrak'ı hayata bağlayan makinaların fişi, ailesinin kararıyla 22.'nci doğum günü olan 28 Kasım'da çekilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Offenbach Almanya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin.Ailesine sabir versin.Ben fisini cekdirmesdim birde dogum gununde cok kotu bir sey gercekden.

0
0
yanıtYanıtla
KürşadMobil-IOS:

Olum zaten öleceği varmış bu kadar şey üst üste gelmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title