Haberler

Trakya İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Tekirdağ ve Kırklareli’nin kıyı kesimlerinde yarın kuvvetli yağışlar bekleniyorMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; halen aralıklıklarla devam eden sağanak yağışların, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tekirdağ ve Kırklareli’nin kuzey kıyı kesimlerinde etkisini arttırması ve yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Tekirdağ ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde yarın kuvvetli yağışlar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; halen aralıklıklarla devam eden sağanak yağışların, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı kesimlerinde etkisini arttırması ve yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırklareli Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title