Haberler

Trabzonsporlu Zokora, Savcılıkta İfade Verdi

Trabzonspor'un Fildişi Sahili Cumhuriyeti oyuncusu Didier Zokora, geçen yıl evinden yapılan hırsızlık olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi

Trabzonsporun Fildişi Sahili Cumhuriyeti oyuncusu Didier Zokora, geçen yıl evinden yapılan hırsızlık olayına ilişkin

yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi.

Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'nca, futbolcu Didier Zokora'nın geçen yıl Fildişi Sahili Milli Takım Kampı'na katılmak için ülkesine gittikten sonra Trabzon'un Yalıncak beldesindeki evine giren kişinin, 10 bin dolar değerindeki saat koleksiyonu, bazı ziynet ve elektronik eşyaları almasına ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Zokora soruşturma çerçevesinde avukatı ile ifade vermek için Trabzon Adliyesi'ne geldi.

Savcılıta ifade veren Zokora, ardından adliyeden ayrıldı. Zokora'nın olay tarihinde yurt dışında olması sebebiyle soruşturma kapsamında ifade veremediği için savcılıkça ifadesinin alındığı belirtildi.

Zokora, adliyeden ayrılırken bir gazetecinin transfer konusunda "Burada mısın, sorun var mı?" demesi üzerine "Sorun yok, buradayım. Bize her yer Trabzon" şeklinde cevap verdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Güncel

Fildişi Sahili Didier Zokora Yalıncak Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title