Haberler

Teknik Sorumlu Canalioğlu: İki Takım da 1 Puana Razı Oldu

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, Elazığ'a kazanmak için geldiklerini belirterek, "İki takım da 1 puana razı oldu." dedi.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, Elazığ'a kazanmak için geldiklerini belirterek, Oyunun genelde hakimiyetini ele almıştık, ama fazla pozisyon olmadığını söyleyebilirim. İki takım da 1 puana razı oldu. Üstünlük bizde diyebilirim, ama sonucunda gol atamadık. 1 puanla dönmek durumunda kaldık dedi.

Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, üzgün olduklarını ifade ederek, Kazandığımız takdirde iki takımın üstüne çıkmış olacaktık. 30 puanı yakalayıp da yolumuza daha güvenli, daha emin adımlarla ilerleyecektik. Bu maç öncesi farklı hesaplarımız da vardı. Maç günü son dakikada iki oyuncumuzdan birinin hastalığı, birinin sakatlığı nüksetti. Maç sabahı hem takım kurgusunu değiştirmek, hem oyun sistemindeki anlayışı değiştirmek zorunda kalmamız bizi olumsuz etkiledi. Maça iyi başladık. İlk 12 dakika oyunun kontrolü bizdeydi. Mehmet Nas'ın sakatlanması, oyun planımızı gözden geçirmeye ve değişiklik yapmaya itti. İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçirdik. Ancak maalesef skoru bulmaya yetecek net pozisyon bulamadık. Gol olmayınca ikinci yarıdaki baskılarımız, tempomuz net gol şansını bulmamıza yeterli olmadı. İkinci yarıda rakip tamamen bizim ataklarımızı kesmeye yönelik hamleler yaptı. Defansı fazla boşaltmadı. Kontratakta etkili olamadık ve kontratak fırsatı bulamadık. Önümüzde 7 hafta daha var. 7 haftada toplayabildiğimiz puanları toplayıp, gelişmeleri takip edeceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Saraloğlu Trabzonspor Elazığspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title