Haberler

Tokat'ta Sakal'ı Şerif Ziyaretine Yoğun İlgi

Tokat'ta, Ali Paşa Camii'nde Mevlit Kandili Nedeniyle Vatandaşların Ziyaretine Açılan Sakal-ı Şerif'in Bulunduğu Cam Fanusa Dokunmak İçin Vatandaşlar İzdiham Oluşturdu.

Tokat'ta, Ali Paşa Camii'nde Mevlit Kandili nedeniyle vatandaşların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif'in bulunduğu cam fanusa dokunmak için vatandaşlar izdiham oluşturdu.

Tarihi Ali Paşa Camii'nde bulunan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V) ait Sakal-ı Şerif, Mevlit Kandili'nde vatandaşların ziyaretine açıldı. Cam fanusta bal mumu içinde muhafaza edilen Sakal'ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşanmaması için din görevlileri vatandaşları sıraya sokmak için büyük çaba gösterdi. Bazı vatandaşlar Sakal-ı Şerif'in bulunduğu fanusa dokunmak için yarışırken, bazıları da cep telefonları ile Sakal-ı Şerif'in resmini çekmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret sonrası Sakal'ı Şerif tekrar muhafaza altına alındı.

(Nİ-AG-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title