Haberler

Tokat'ta Sağanak Yağış Sele Neden Oldu

Tokat'ta sağanak yağış sele neden olduTOKAT'ta öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası ana caddede oluşan sel nedeniyle trafik durma noktasına geldi, vatandaşlar iş yerlerine sığınarak yağmurdan korundu.

Tokat'ta sağanak yağış sele neden oldu

TOKAT'ta öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası ana caddede oluşan sel nedeniyle trafik durma noktasına geldi, vatandaşlar iş yerlerine sığınarak yağmurdan korundu.

Tokat'ta öğle saatlerinde gök gürültüsü ve ardından yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Bir anda etkili olan sağanak yağış sonrası vatandaşlar açık olan iş yerlerine sığınarak yağmurdan korundu. Cumhuriyet Meydanına çıkan ara caddelerden birikerek gelen yağmur suları, bulvarda sele dönüştü. Trafik durma noktasına gelirken Ardala Sokak'ta etkili olan sel sonrası, yol üzerinde bulunan bazı esnafların kaldırım üzerinde bulunan malzemeleri sel ile birlikte yola indi. Tokat Belediyesi ekipleri ise yağmurun dinmesinin ardından Gazi Osman Paşa Bulvarında çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title