Haberler

Tokat Erbaa'da Öldürülen İki Kardeş Toprağa Verildi, Kasap Tutuklandı

Erbaa'da öldürülen iki kardeş toprağa verildi, kasap tutuklandıTokat'ın Erbaa ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada Duran ve kardeşi Mehmet Taşova'yı tabanca ile vurarak öldüren kasap Zeynel Başar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erbaa'da öldürülen iki kardeş toprağa verildi, kasap tutuklandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada Duran ve kardeşi Mehmet Taşova'yı tabanca ile vurarak öldüren kasap Zeynel Başar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İki kardeş ise toprağa verildi.

Olay saat 21.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Caddesinde Zeynel Başar'a (48) ait kasap dükkanında meydana geldi. Zeynel Başar ile Duran Taşova (36) ve kardeşi Mehmet Taşova (33) arazi anlaşmazlığı sebebiyle dükkanda tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Zeynel Başar, üzerindeki tabanca ile iki kardeşe ateş etti. Çevreden olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Taşova kardeşlerin, vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Olayın hemen ardından kuzenlerinin vurulduğu kasap dükkanına giden Ersan Taşova'nın da peşinden ateş etmeye başlayan Zeynel Başar polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ersan Taşova olayı yara almadan atlattı. Silahların ateşlendiği sırada kaçışan vatandaşlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli Zeynel Başar emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan Başar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Tokat Çamlıbel T Tipi Cezaevine gönderildi. Olayda hayatlarını kaybeden Duran ve Mehmet Başar kardeşler ise Yavuz Sultan Selim Camisi'nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra Sarmadut Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Taşova Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title