Haberler

Tır'ın Altına Girdi

Güncelleme:

Ataşehir'de, otomobil sürücüsü, kavşakta sürücüsünün manevra yaptığı demir yüklü TIR'ın yanından geçmek isterken altına girdi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde 34 RME 41 plakalı TIR'la seyir halinde olan Ayhan Özdemir, Deniz Gezmiş Parkı önüne geldiğinde, kontrolsüz kavşaktan sola dönüş yapmak istedi. Bu sırada aynı istikamette 34 VL 9683 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Muhsin Adıgüzel, manevra yapan TIR'ın sağından geçmek istedi. Adıgüzel, mesafeyi ayarlayamayınca demir yüklü TIR'ın altına girdi.

Kaza sonrasında otomobil hurdaya dönerken sürücü Muhsin Adıgüzel ve yanında bulunan arkadaşı Metin Biltekin yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Otomobilin içerisindeki yaralılar, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Muhsin Adıgüzel, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Metin Biltekin ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tır sürücüsü Ayhan Özdemir de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Özdemir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title