Haberler

Termespor Birlik Beraberlik Gecesi

Güncelleme:

Termespor Birlik Beraberlik Gecesi etkinliği gerçekleştirildi. Termespor'un yıllardır hasretle beklediği tesisleriyle ilgili sorunu çözüme kavuşturmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Terme spor Birlik Beraberlik Gecesi etkinliği gerçekleştirildi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, programda yaptığı konuşmada, Terme spor'un yıllardır hasretle beklediği tesisleriyle ilgili sorunu çözüme kavuşturmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Abdullah Aslan Stadyumu ve Termepark Yaşam Alanı'nı kapsayan bölgede Terme spor için hak ettiği değere yakışır bir tesis inşa ettiklerini anlatan Kılıç, "Terme spor'umuzu içinde halı saha, konukevi, spor salonu, dinlenme alanları, idari bina ve mescit yer alan çok donanımlı bir tesise kavuşturduk. Termespor'umuzun başarısı için elimizden geleni yapacağız. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Termespor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin de Termespor'un büyük bir camia olduğuna dikkati çekerek, "Termesporluların desteği sayesinde büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kulübümüz hak ettiği tesislere kavuştu. Böyle bir tesisi bizlere kazandıran Belediye Başkanımız Ali Kılıç'a bir kez daha kulübümüz ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç ve eski yöneticilere, iş insanlarına ve taraftar gruplarına destekleri için plaket verildi.

Programa Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan ile Termespor teknik ekibi, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Etkinlikler Belediye Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title