Haberler

TEOG Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Güncelleme:

Yaklaşık 1 milyon 282 bin 512 ortaokul 8'inci sınıf öğrencisinin heyecanla beklediği TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın temel eğitimden ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavları ile oluşan Yerleştirmeye Esas Puan'a (YEP) göre öğrenci alan devlet liselerine yerleştirme sonuçları belli oldu. Öğrenciler, www.meb.gov.tr, oges.meb.gov.tr ve e-okul.meb.gov.tr adreslerinden, T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuçlarını öğrenebilecek.

Sonuçları öğrenmek için

NAKİLLER 17 AĞUSTOS'TA

Okulundan memnun olmayanlar için ise nakiller 17 Ağustos'ta başlayacak ve 3 dönem halinde uygulanacak. Birinci nakil dönemi için tercih başvuruları 17-21 Ağustos arasında alınacak. Sonuçlar, 24 Ağustos'ta ilan edilecek.

İKİNCİ DÖNEM BAŞVURULARI 24-28 AĞUSTOS'TA

İkinci dönem başvuruları 24-28 Ağustos'ta yapılacak. 31 Ağustos'ta sonuçlar açıklanacak. Üçüncü dönem tercihleri 31 Ağustos-4 Eylül arasında olacak. Sonuçlar, ise 7 Eylül'de duyurulacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eylül Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (9)

kerem:

yoo bizim sinif heycanla beklemiodu 1 milyon 282 bin 511 die duzeltin lutfen

8
10
yanıtYanıtla
Mehmed:

sizin sınıf tek kişilik mi? :) ''1 milyon 282 bin 512 ortaokul 8''inci sınıf öğrencisinin'' diyor. :)

yanıt5
yanıt1
alo:

sizin sınıf 1 kişimi

yanıt7
yanıt1
okan:

sinif demio ögrenci dio hemen 2 3 satir okuyup yorum atma :D

yanıt1
yanıt2
MAĞDUR ÖĞRENCİ:

Puanımın ve yüzdelik dilimin yettiği hatta rahat girebileceğim liseye giremedim aksine puanımın kat kat altında bir liseyi kazanmışım, bu nasıl bir durumdur hala anlamış değilim. Artık işimiz nakillere kaldı hadi hayırlısı. . .

3
1
yanıtYanıtla
safag:

link kırık !

3
0
yanıtYanıtla
SeloAgaAntalyaMobil-IOS:

Yerlestirmeyi dahi yapamayan milli egitim bakani ne ise yarar hersey egitimle baslar syn bakan hirsizlik namusduzlukda egitimledir

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınLFDKDK:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınDKDK

1
1
yanıtYanıtla
İSYANN:

Ben 410 Yerleştiğim Okul 340 :(( Düzeltin Laa Milli Eğitim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title