Haberler

Tem Otoyolunda Bayram Tatili Yoğunluğu

Güncelleme:

Bayram tatili için İstanbul'dan yola çıkan tatilciler, otoyolun Gerede Karadeniz bağlantı yolunda kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğuna neden oldu.

Trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için sürücüleri zaman zaman Yeniçağa kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriyor. Otoyolun Yeniçağa kavşağında da  araç kuyruğu oluşuyor.

Bayram tatili için İstanbul'dan Sinop'a gittğini belirten Şaban Çakır, AA muhabirine, "9 saattir yoldayız. Normal şartlarda yol 8-9 saat sürüyordu. Şu anda varmış olmamız gerekiyordu ama trafik yoğunluğu nedeniyle en az 6 saat daha yolumuz olduğunu tahmin ediyoruz." diye konuştu.

İstanbul'dan Tokat'a gittiğini anlatan Halil Anaz da, "Trafik, Gerede'de çok yoğun, çok hatalı solama yapan sürücü var. Trafik kurallarına uymayan, uykusuz yola çıkanlar var. Gece 02.00'den beri yoldayız. Saat şimdi 11.00." ifadesini kullandı. - Bolu

Kaynak: AA / Güncel

Karadeniz İstanbul Gerede Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title