Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına larva ve kışlak mücadelesi ile devam etti.

Süleymanpaşa Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına larva ve kışlak mücadelesi ile devam etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dereler, sazlıklar, durgun su birikintileri, havuzlar, inşaat altlarında biriken sular ve kanallar ile larva üremesi muhtelif yerlerde de ilaçlama çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilaçlamalarını sürdüreceğini bildirildi.

5 Nisan Avukatlar Günü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Albayrak mesajında, avukatların, adaletin sağlanmasında etkin ve önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Albayrak ayrıca şunları kaydetti :

"Hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar ile demokrasinin korunmasına ve gelişmesine katkı sağlayan adaletin savunucuları, bağımsız yargının en büyük güvenceleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyor, savunmanın temsilcilerine çalışmalarında başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

ORİGAMODA sergisi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Teknolojileri bölümü öğrencilerinin kağıt katlama yöntemi ile yaptıkları kıyafetler "ORİGAMODA" adı altında sergilendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Nazan Özcan rehberliğinde ve Giyim Teknolojileri Bölümü 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışına çok sayıda sanatsever katıldı.

Nazan Özcan, kağıt katlama sanatı ORİGAMODA ile kumaş ve bez haricinde de bazı materyaller kullanarak ürünler tasarlanabileceğini vurgulamak için bu sergiyi düzenlediklerini kaydetti.

"Sende Yoksa Bende Var"

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri tarafından "Sende Yoksa Bende Var" isimli sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi topluyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açılamaya göre, Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencilerinden Şule Ayduğan, Melisa Demir, Şeyma Doğan ve Aslı Temizel'in projeyi yürüttüğü bildirildi.

Proje ile öğrencilerin çevredeki her yaştan ihtiyaç sahibi insanları belirleyerek yardımda bulunmayı ve bunu gerçekleştirirken yardım edilen insanların mutlu olmasını sağlamayı amaçladığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Avukatlar Günü Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title