Haberler

Sorgun Hayvan Pazarı'nda Sıkı Denetim

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Hayvan Pazarı'na getirilen hayvanların daha sıkı kontrolden geçirileceğini söyledi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Hayvan Pazarı'na getirilen hayvanların daha sıkı kontrolden geçirileceğini söyledi.

Kaymakam Altınpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, son zamanlarda vatandaşlardan hayvan pazarında denetimlerin artırılması yönünde istekler geldiğini, bunların dikkate alınarak denetimlerin artırılacağını belirtti.

Satışa çıkarılan hayvanların kulak küpelerinin olup olmadığı, nereden geldiği, hastalığının bulunup bulunmadığının mutlaka kontrol edilmesi gerektiğine dikkat çeken Altınpınar, şöyle konuştu:

"Gerek Belediye Zabıta Müdürlüğü, gerek İlçe Jandarma Komutanlığı ve gerekse Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri denetimlerini daha da sıklaştıracak. Pazara getirilen hayvanların kulak küpesi, nereden geldiği, veteriner raporu, menşe-i şahadetnamesi gibi belgeleri kontrol edilecek. Bunların yanı sıra sahte para olayına da azami dikkat sarf edilecek. Böylelikle vatandaşlarımızın dolandırılmaları önlenecek."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Altınpınar Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title