Haberler

Soma'daki Maden Faciası

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil: "Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız"

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız" açıklamasını yaptı.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil yazılı açıklamasında, Soma'da yaşanan elim olay neticesinde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinin ve yaralı madencilerin acılarını paylaştıklarını belirterek, Akbank olarak bu zor günlerde büyük acılar yaşayan vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

Yüklerini biraz olsun hafifletebilmek amacıyla gerekli hazırlıkları yaptıklarını aktaran Binbaşgil, "Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız. Soma şubemiz ile bu zor günlerde vatandaşlarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Milletce başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Binbaşgil Akbank Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title