Haberler

Solotürk Pilotu, İstanbul Boğazı'nda Nefes Kesti

Haber Hakan KAYA - Kamera Ozan URAL İstanbul DHA Genç Kartallar Haftası etkinliği kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri'nin (THK) tek kişilik gösteri uçağı Solotürk, İstanbul Boğazı'nda muhteşem bir gösteriye imza attı.

Haber Hakan KAYA - Kamera Ozan URAL İstanbul DHA

Genç Kartallar Haftası etkinliği kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri'nin (THK) tek kişilik gösteri uçağı Solotürk, İstanbul Boğazı'nda muhteşem bir gösteriye imza attı. Akrobatik hareketler sergileyen Solotürk pilotu, izleyenleri adeta büyüledi.

Genç Kartallar Haftası kapsamında dün Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu'nda düzenlenen etkinlikte gösteri yapan Türk Hava Kuvvetleri'nin (THK) tek kişilik gösteri uçağı Solotürk, bu akşam da İstanbul Boğazı'nda gösteri sundu.

Birbirinden tehlikeli hareketler sergileyen Solotürk pilotu, izleyenleri adeta büyüledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteri sırasında, bazı kişiler Solotürk pilotunun akrobatik hareketlerini cep telefonlarıyla kaydetti. Gösteri yaklaşık 20 dakika sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

atmacamobilWeb@haberler.com:

bu devtin yetiştirdigi bir evladımız gururla izledik beynine ve yüregine saglık

0
0
yanıtYanıtla
tsadufi zleycı:

Yerleşim alanlarının bu derecede yakınından gösteri amaçli bu denli riskli hareketlerin yapılmasını da bu olayın alkışlanmasını da hoş karşılamıyorum. Şow amaçlı felakete davetiye olarak görüyorum. Gelişmişliği ve yeteneği, bulunabılırse yerleşim alanı dışında yapıp teknolojinin imkanlarıyla arzu edene izletebilirler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title