Haberler

Sivas'ta Askeri Uçağın Düşmesi

Yaralanan Kurmay Yarbay Serdar Çelikyay ve Yüzbaşı Mehmet Fatih Tüm'ün tedavisi sürüyor Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, uçağın enkazında inceleme yaptı

Sivas'ın Kangal ilçesinde düşen askeri uçaktan paraşütle atlayan ve yaralı kurtulan iki pilotun tedavisi sürüyor.

Uçağın düştüğü yerden askeri helikopterle Malatya'ya götürülen Kurmay Yarbay Serdar Çelikyay ve Yüzbaşı Mehmet Fatih Tüm'ün tedavisinin, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezinde sürdüğü belirtildi. Pilotların sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Bu arada, jandarma olay yeri inceleme ekipleri, uçağın enkazında inceleme yaptı.

Öte yandan, olay yerine gelen Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uçak düştüğü bilgisini aldıktan sonra bölgeye geldiklerini belirterek,"Olay yerine geldiğimizde uçağın enkazıyla karşılaştık. Olayın sevindirici tarafı, pilotlarımızın sağ kurtulması. Pilotlarımızın şuuru açıktı, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Onlar bize teselli vermeye çalışır durumdaydı. Uçağın enkazından bir parça duman çıkıyordu, pilotlarımız can havli içerisinde bile olay yerinden uzak durmamız gerektiğini söylediler" diye konuştu.

Öztürk, "Allah böyle kazalar yaşatmasın. Yaralı pilotlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.

Kangal Anadolu Teknik Lisesi ve Meslek ve Teknik Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler de uçağın düştüğünü gördüklerini belirterek, hemen polisi ve 112 Acil Servisi aradıklarını söyledi.

Malatya'daki 7'nci Ana Jet Üs Komutanlığından planlı keşif eğitim uçuşu için kalkış yapan RF-4E keşif uçağı, saat 15.22'de Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Eymir köyünün 5 kilometre batısında düşmüştü. Uçaktan paraşütle atlayan iki pilot, sağ kurtulmuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Güncel

Kangal Sivas Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title