Haberler

Silifke'de Şebnem Keskin Rüzgarı

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Şebnem Keskin, söylediği birbirinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Şebnem Keskin, söylediği birbirinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve derin göğüs dekoltesiyle nefes kesen sanatçı, zaman zaman merhum Müslüm Gürses'in parçalarından da söyleyerek O'nu yad etti. Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi Fahri Başkanı Kaymakam Fatih Damatlar, konser arasında sanatçıya teşekkür belgesi, plaket ve çiçek verdi.

Hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan sanatçı Şebnem Keskin, konserin ardından yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Müslüm Gürses Silifke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title