Haberler

Sıcaktan bunalan Manisa ve İzmirliler Spil'e akın etti

Güncelleme:

Manisa Spil Dağı Milli Parkı, yakıcı sıcaktan kaçmak isteyen Manisa ve İzmirli vatandaşların tercihi oldu.

Manisa Spil Dağı Milli Parkı, yakıcı sıcaktan kaçmak isteyen Manisa ve İzmirli vatandaşların tercihi oldu. Vatandaşlar, yaklaşık 1500 metre rakımlı Atalanı mevkiinde ağaç gölgelerinin altında piknik yaparak serin havanın tadını çıkardı.

Hava sıcaklıklarının 43 dereceleri gördüğü Manisa ve İzmir'de vatandaşlar, serinlemek ve hafta sonunu doğada geçirmek amacıyla Spil Dağı Milli Parkı'na akın etti. Doğal güzellikleri ve endemik bitki çeşitliliğinin yanı sıra kent merkezlerinden 10 derece daha düşük sıcaklığa sahip Spil Dağı Milli Parkı'na giden Manisa ve İzmirliler, mangal keyfi yapmayı da ihmal etmedi.

Manisa'dan arkadaşıyla Spil Dağı'na gelen Hüseyin Özçay, şehrin yakıcı sıcağından kaçtıklarını belirterek "Burada aşağıya göre en az 10 derecelik bir sıcaklık değişikliği var. Aşağıda baya terliyoruz, burası baya güzel ve serin. İyi ki gelmişiz, günün en sıcak saatlerini burada serinleyerek geçireceğiz" dedi.

Manisa'dan ailesiyle birlikte gelerek Atalanı mevkiinde piknik yapan Mehmet Demirtaş ise, "Sıcaktan kaçtık, buraya geldik. Burası Manisa kent merkezine göre oldukça serin. Günümüzü burada geçirdikten sonra akşam serinliğinde evimize gideceğiz" diye konuştu.

Aşırı sıcak ve kalabalıktan uzaklaşmak için İzmir'den Spil Dağı Milli Parkı'na çıktıklarını ifade eden Güray Öpöz de "İzmir'de son zamanlarda inanılmaz boğucu bir sıcak var. Dolayısıyla buraya nefes almaya geldik, iyi de yaptığımızı düşünüyorum. Çünkü deniz kenarları daha sıcak ve üstelik şu an çok kalabalık. Hem kalabalıktan kaçtık hem de biraz serinleyelim diye geldik. Ortamdan çok memnunuz, geldik pikniğimizi yaptık ve serinledik" dedi.

(Turğay Duyar/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Toros Dağları Manisa İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title