Haberler

Seydişehir Belediyesi Mevka Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Güncelleme:

Mevka 2014-2023 bölge planı çalışmalarına Seydişehir Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Mevlana Kalkınma Ajansı'nın Koordinasyonunda Düzenlenen 'Hizmetler Teknik Komitesi Dördüncü Toplantısında 10 yıllık Hedefler Değerlendirildi.

Seydişehir Belediyesi, Mevlana Kalkınma Ajansı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bölge planlama çalışmaları kapsamında önümüzdeki 10 yıllık hedeflerin gerçekleştirilmesinin amaçlandığı, Türkiye'nin 2023 vizyonuna hazırlık çalışmalarına katkı sunan Hizmetler Teknik Komitesi'nin dördüncü toplantısına ev sahipliği yaptı.

2014-2023 Bölge Planı Çalışmaları ile TR52 Karaman- Konya Bölgesi, Bölgesel Plana katkı toplantısı olarak da nitelendirilen toplantı Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat toplantının bir bölümüne katıldı. MEVKA'dan Uzman Ali Kerem Fidan'ın moderatörlük yaptığı toplantıya Hizmetler Teknik Komitesi Başkanlığını yürüten Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörü Filiz Sıdıka Şahin başkanlık yaptı.Toplantıya Konya Ticaret Odası'ndan Hakan Karagöz, Konya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğinden Ramazan Kuşpınar, ABİGEM'den Mukaddes Erel, TÜİK'den Kadir Aksakal, KONTV'den Fatih Karakaş, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'ndan Neslihan Ertaş,Çağlayan Koyuncu,Melih Kara, Selçuklu Belediyesi'nden Ahmet Nuzumlalı, Kop İdaresinden Adnan Karaibrahimoğlu katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 2014-2023 Bölge Planı çalışmalarını gerçekleştiren Mevka Hizmetler Teknik Komitesini Seydişehir'de görmek ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan Çat "Ülkemizin kalkınabilmesi,üretebilmesi,istihdamın gelişmesi için bunların yapılması şart.Gelişmişliğin temelinde bu çalışmaların önemi büyük. Ciddi kaynak transferleri niteliğindeki bu projeler, bizim gibi fakr-u zaruret içerisinde hizmet üretmeye çalışan belediyeler için can simidi niteliği taşımaktadır. Mevka Temsilcisi Ali Kerem Bey'in şahsında başta Mevka Genel Sekreteri olmak üzere tüm ekip çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Mevka Hizmetler Teknik Komitesi Başkanı Filiz ŞAHİN ise "Farklı kurum ve kuruluşların temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz Mevka Hizmetler Teknik Komitesi 4. toplantısında TR52 Karaman- Konya Bölgesi Bölge Planı için çok önemli strateji ve önceliklerle çalışılmaktadır.Gelecek hafta yapılacak olan 5. toplantı ile tamamlanacak nihai raporun,bölgenin hizmetler sektöründe farklı değerlerinin ortaya konmasında çok önemli olacağı düşünülmektedir" dedi.

Hizmetler Teknik Komitesinin İlk toplantısında ajans uzmanları tarafından Bölge Planı öncelik,strateji nedir,çalışmanın amacı ve çalışma usulleri hakkında üyelere sunum yapıldı.Ayrıca komitelerin başkanları ve raportörleri belirlendi.

İkinci toplantıda ise öncelikler altında üçer strateji belirlenerek gerekçeleri (sorunlar, mevcut durum, potansiyeller, tehditler v.b) ile birlikte ifade edildi. Üçüncü ve dördüncü toplantıda stratejilerin gerekçeleri ve mevcut durum çalışıldı. Komite Başkanı tarafından raporlar Kalkınma Kurulu'nda ve gerekli görülmesi halinde diğer toplantılara sunulacak.

Toplantı sonrası Belediye Başkanının eşliğinde icraatlar teknik gezisi ile komiteye Seydişehir tanıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Seydişehir Karaman Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title