Haberler

Seydikemer Belediye Başkanı Öğrencilerle Sahur Yaptı

Güncelleme:

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bayram Önder Akdenizli, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin evinde sahur yaptı. Akdenizli, öğrenci evine konuk olarak menemen yaptı ve öğrencilerle sohbet etti.

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bayram Önder Akdenizli, ilçedeki üniversite öğrencilerinin evinde sahur yaptı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri, Akdenizli'yi sahur için evlerine davet etti.

Öğrenci evine konuk olan Akdenizli, bir süre sohbet ettiği öğrencilere menemen yaptı. Sahuru öğrencilerle yapan Akdenizli, zaman zaman kendi öğrencilik yıllarından anılarını anlattı.

Kendisini sahur sofrasına davet eden gençlere teşekkür eden Akdenizli, "Sahurun bereketini, gönül sofrasının güzelliğini ilçemizde öğrenim gören üniversiteli kardeşlerimizin davetiyle birleştirdik. Rabbim tuttuğumuz oruçları, dualarımızı, niyetlerimizi kabul eylesin." dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden öğrenciler ise Akdenizli'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title