Haberler

Sevgi Evi Çocukları Yeni Yıla, TÜMKASDER ile Girdi

Güncelleme:

Çocuklarımızın gülümsemesi, en pahalı yılbaşından daha değerlidir

TÜMKASDER Kadın Kolları Komisyonunun, Sevgi Evi Çocuklarına yönelik yılbaşı programında, hediyeler ve palyaçoların renkli atmosferiyle benzersiz bir eğlence akşamı yaşandı. TÜMKASDER Kadın Kolları Başkanı Meral Çetinkaya, "Sevgiye muhtaç çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, her şeyden daha değerlidir" dedi.

TÜMKASDER, sosyal dayanışma etkinliklerinde çok farklı kulvarlarda faaliyetler üretmeye, muhteşem organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Yılbaşında Sevgi Evi Çocuklarıyla bir araya gelen TÜMKASDER Kadın kolları komisyonu, çocukları eğlendirerek, onların bu gecelerine farklı mutluluklar katarak, gülümsemelerini sağlayarak benzersiz bir etkinliği gerçekleştirmiş oldular. Sevgi Evine ayni yardımların yapıldığı, çocuklara birbirinden güzel hediyelerin verildiği etkinlik, muhteşem bir mutluluk tablosunun yaşanmasına vesile oldu.

TÜMKASDER Kadın Kolları Başkanı Meral Çetinkaya, bu özel çalışmayı özellikle tertip etmek istediklerini, Sevgi Evi Çocuklarına benzersiz bir mutluluk ortamı yaşatabilmenin farklılığını kendilerinin çok sevindirdiğini ifade ederek, "Yılbaşı geceleri, oyun ve eğlence ortamı olarak kutlanılır. Oysa, mutluluğa, eğlenceye, sevgiye ihtiyacı olan toplumumuzun nice mazlum kesimleri de var. Biz onların bu gecede bizden daha çok mutlu olmalarını sağlayacak nitelikte bir çalışma ortaya koymamız lazımdı. Canlı müzik eşliğinde danslar, birbirinden güzel oyunlar, eğlenceler, hediyeler ve palyaçolarımızla Sevgi Evi Çocuklarımıza harika bir yılbaşı ortamını yaşatmaktan gerçekten memnun olduk" dedi.

Kadın kolları Komisyonunun böyle bir etkinliğe imza atmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Meral Çetinkaya, "Herkesin farklı bir eğlence kültürüyle yaşadığı bu geceyi, Sevgi Evi Çocuklarımızın mutluluğu için başta Kadın kolları yönetim kuruluma, katılım gösteren tüm hanım kardeşlerime, Sponsorlarımız Nazar pastanesi, bay balon, Atikup düğün salonu, kokoş süs ve hediyeleri ile gecemize renk veren tüm iş adamlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu mazlum ve sevgiye muhtaç küçük kardeşlerimize, yeni yılın ilk günlerinde hiç unutamayacakları bir eğlenceyi tattırmaya çalıştık. Hediyelerimizle onların yüzlerindeki gülümsemeyi artırmaya çalıştık. İnşallah, onların gözlerindeki ışıltıyı sene boyunca da sürdürecekleri bir sevgi ortamını da hep beraber oluştururuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meral Çetinkaya Yılbaşı Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title