Haberler

Şehit Savcı İçin Silifke'de Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi’nde, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için hatıra ormanı oluşturuldu.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi'nde, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için hatıra ormanı oluşturuldu. 15 dönümlük hatıra ormanına 900 adet fıstık çamı fidanı dikildi.

Fidan dikim töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Akabinde Kur'an-ı Kerim okunup şehit Başsavcı Kiraz için dua edildi.

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, törende yaptığı konuşmada, "Osmaniye ilinde iki yıl birlikte görev yaptığım mesai arkadaşım, sevgili kardeşim, meslektaşımız Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, Çağlayan'daki adliyede menfur ve hain bir saldırı sonucu görevi başında şehit edilmiştir. Bu saldırı sadece Mehmet Selim Kiraz'a yapılmamıştır, bu saldırı adalet sistemimize ve bizzat milletimizin kendisine, huzurumuza, geleceğimize yapılan bir saldırıdır. Bu hain ve alçakça yapılmış olan terör saldırısını şiddetle kınıyor, bir daha böyle bir acıyı yaşatmamasını yüce Allah'tan niyaz eder, önce ailesine sonra tüm yargı camiamıza ve halkımıza başsağlığı dilerim" dedi.

Başsavcı Köklü'nün konuşmasının ardından fidan dikim törenine geçildi. Törene şehit savcının kız kardeşi Gülcan Can, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yargıtay üyeleri Salim Çevik, Sabahattin Öztemiz, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Özcan, Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, Mersin Barosu Silifke Temsilcisi Mehmet Duman, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Tarsus, Erdemli, Anamur Cumhuriyet Başsavcıları, Adalet Komisyon başkanları, İdare Mahkeme başkanları, hakimler ve çok sayıda davetli katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Yeşilovacık Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
title