Haberler

Sarı: Bir Ağaç, Bin Nefestir

Güncelleme:

Mehmetçik İlköğretim Okulu 3/C sınıfı öğrencileri, DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı ile birlikte İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin bulunduğu alanda ağaç diktiler.

Diyarbakır'daki yeşil alanların artırılması yönünde ciddi çabalara imza atan DİSKİ Genel Müdürlüğü çocukların yeşil sevgisini de ihmal etmiyor. Bir süre önce DİSKİ Genel Müdürlüğü'ne başvurarak ağaç dikmek için yer talebinde bulunan Mehmetçik İlköğretim Okulu 3/C sınıfı öğrencileri, aldıkları olumlu yanıtın ardından kolları sıvadı.

DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün kendilerine gösterdikleri İçme Suyu Arıtma Tesisi'ne gelen öğrenciler, burada, öğretmenleri Handan Maskan ve DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı ile birlikte ağaç diktiler.

HASSASİYETİNİZ ÖNEMLİ

Çocuklarda ağaç sevgisi aşılamak için böyle bir çalışmayı uygun gördüklerini ifade eden Öğretmen Handan Maskan, Sarı'ya, kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

'BİR ÇOCUK, BİR AĞAÇTIR'

Sarı ise, DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri yaparak sağlıklı bir kent yaratmak için çalıştıklarını söyledi. Sağlıklı bir kent yaratırken aynı zamanda ekoloji ve çevre konusunda da duyarlık yarattıklarını kaydeden Sarı, "Çocuklara doğayı sevdirmek bizlerin görevi. Bir ağaç, bin nefestir. Çocuklar ve ağaçlar geleceğin dünyası ve yeryüzünün daha iyi bir yer olması için oldukça önemlidir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Yaşar Sarı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title