Haberler

Saraç, Bakan'ın Programına Vekil Dişli ile Birlikte Katıldı

Güncelleme:

Cihan Saraç, önceki gün vekilliğini yaptığı Sakarya'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın programına Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte katıldı.

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç, önceki gün vekilliğini yaptığı Sakarya'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın programına Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte katıldı.

Sakarya'da AK Parti döneminin ilk ve Sakaryalı bayan Bakanı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın karşılama ve Sakarya'daki programlarına aday adaylığı öncesi ve süresince beraber hareket ederek, destek veren partisinin Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte katılan AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç, bakanla kısa bir sohbet etme imkanı buldu. Sakarya'nın bir milletvekilinin 14 yıl sonra Bakan olmasını büyük sevinçle karşıladıklarını ifade eden AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç, Bakan Ayşenur İslam'ı tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşenur İslam Cihan Saraç Ak Parti Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title