Haberler

Sapanca'nın Çocukları Macera Parkta

Güncelleme:

Sapanca eşsiz doğası ve gölüyle bütünleşen macera park, kapılarını Sapanca'nın orta öğretim okullarına açtı.

İçinde bulundurduğu tırmanma kulesi, ağaç yolu, çoklu yürüme parkuru, dev merdiven parkurlarıyla etkinliğe katılım saplayacak çocuklar adrenalin dolu dakikalar yaşayacaklar.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in girişimleriyle yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerinin ücretsiz katılım sağlayacağı etkinlik programının büyük ilgi göreceği düşünülüyor. Başkan Özen, "Gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmaları ve doğa ile bütünleşmeleri hem sağlıkları açısından hem de sosyalleşmeleri açısından önemli bir konu. İlçemiz sınırları içinde Özkum Park'ın bahçesinde konuşlanmış olan bu parktan, spora meyilli olan çocuklarımızın istifade etmesini sağlıyoruz. Macera Park'ın kapılarını çocuklarımıza açan işletme sahibi Osman Gür'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Her gün ayrı bir okul

Her gün saat 10:00 da ayrı bir okulun katılım sağlayacağı okulların isimleri ve günleri şöyle; 21 Mayıs Salı günü Kemalettin Samipaşa Ortaokulu, 22 Mayıs Çarşamba Bilgin Özkaynak Ortaokulu, 23 Mayıs Perşembe Alaçam Ortaokulu,24 Mayıs Cuma Sinan Göksun Ortaokulu, 27 Mayıs Pazartesi Nazmiye Sözer Ortaokulu, 28 Mayıs Salı Muazzes Sabri Ortokulu, 29 Mayıs Çarşamba Kemal Yener Ortaokulu, 30 Mayıs Perşembe Kız İmam Hatip Ortaokulu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title