Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Eyyübiye Belediyesi, yağıştan etkilenen kırsal mahallede çalışma başlattı.

Eyyübiye Belediyesi, yağıştan etkilenen kırsal mahallede çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yağıştan etkilenen Çalışkanlar Mahallesi'nde incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Ekinci, yaptığı açıklamada, yağışın etkilediği mahallelerde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Mevsimsel farklılıkların yaşandığına dikkat çeken Ekinci, "Çalışkanlar mahallemizde geçtiğimiz gün bir sel afeti oldu. Sel felaketinin ardından ekiplerimizi hemen harekete geçirdik. Mahallede meydana gelen sorunları çözme adına ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Evlerde meydana gelen zarar için de ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Mevsimsel farklılıkları yaşadığımız zamandayız. Aşırı ve zamansız yağışlardan dolayı sel de meydana geliyor. İlçemizin doğu kesiminde de aynı şekilde aşırı yağıştan dolayı sel meydana geldi. Bizler de çalışmaları sadece sel nedeniyle sıkıntı çeken bölgelere yönlendirdik. Sele maruz kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. " diye konuştu.

Harran'da ses yarışması

Harran ilçesinde öğrenciler arası ses yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Harran Akademi'nin hazırladığı programda 124 öğrenci yarıştı.

Harran Ortaokulu'nda gerçekleştirilen elemelerde 12 öğrenci finale kaldı.

Finalde dereceye girecek öğrenciler tam, yarım ve çeyrek altınla ödüllendirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ekinci Harran Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title