Haberler

Şanlıurfa'da Suriyeli Gruptan Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da bir çay bahçesinde oturan kişilerle, Suriyeli bir grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Olayda 3 kişi yaralanırken, Suriyeliler kayıplara karıştı.

Şanlıurfa'da bir çay bahçesinde oturan aralarında Suriyeliler'in de bulunduğu iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaralanırken, Suriyeli gruptakiler kaçtı.

SURİYELİLER BIÇAKLA SALDIRDI

Meydandaki bir çay bahçesinde oturanlarla, kimlikleri henüz belirlenemeyen Suriyeli bir grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada iddiaya göre Suriyeliler, bıçak çekip, karşı gruba saldırdı. Kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi yaralanırken, Suriyeliler kaçtı. 3 yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

200 KİŞİLİK GRUPTAN PROTESTO

Olayın ardından 200 kişilik bir grup meydanda toplanarak Suriyeliler'e tepki gösterdi. Eylemde yolu ulaşıma kapatan grup daha sonra aynı cadde üzerinde bulunan Suriyeliler'e ait iş yerlerine taşla saldırmak istedi.

ÇEVİK KUVVET OLAYLARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Gerginliğin büyümesi üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi, öfkeli grubu sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik üzerine polisler, Suriyeliler'den olayların yatışması için iş yerlerini kapatmasını istedi.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürülerek acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, Suriyeliler'in iş yerlerini kapatmasının ardından, kalabalık eyleme son verip dağıldı.

ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis, 3 kişiyi yaralayan Suriyeliler'in kimliklerini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (148)

vahdetmobilWeb@haberler.com:

seçim meydanlarında bol keseden atan chp yi çok gördük bunlar yalan makinası balon bunlar balon inşallah havaları yakinda inecek.oyum akp ye.

162
111
yanıtYanıtla
şanlıurfa viranşehir limobilWeb@haberler.com:

hem akp yi hemde Suriye lileri urfada istemiyoruz duyun sesimizi artık urfa akp oyunlarına gelmez çare hdp

113
132
yanıtYanıtla
seyfullah:

biz Arapları çekemiyor faşist kürtler kavga ondan çıktı kürt kızları Arap gençlerine tav oldular faşist kürtler çıldırdı kıskançlıktan

47
128
yanıtYanıtla
haydarMobil-ANDROID:

bir kaç kişinin yaptlğlnl suriyelilere maletmek doğru değil,esnafln ne suçu var..

55
110
yanıtYanıtla
smertmobilWeb@haberler.com:

Ülkede huzur yok bir de heryer Suriyeli Torbacilik hırsızlık dilencilik ne ararsan var Istanbul a hergün bir otobüs dolusu geliyor ne olacak bu işin sonu gider mi bu adam geri ülkesine Türkiye yaşanacak bir ülke diyo vatansiza vatan mi olur bu topraklar

157
4
yanıtYanıtla
yetermobilWeb@haberler.com:

Akp nin Allah belasını versin

30
98
yanıtYanıtla
Gerçek:

Bunlar daha başlangıç, bugun bi çok şehirde masumhane dilenen suriyeliler yarın hırsızlık arsızlık bozgunculukta yapacaktır. Nede olsa bunların geninde mevcut nankörlük.

92
13
yanıtYanıtla
ARSLAN:

SURİYELİLERİN İŞYERLERİ?BU İNSANLAR BU ÜLKEDE İŞ YERİ AÇIP VERGİ ÖDÜYORMU ?ÇALIŞANLAR SİGORTASINI ÖDÜYORMU ?BU ADAMLAR MÜLTECİ İŞYERİ AÇIP NASIL ÇALIŞABİLİYOR PEKİ?BAKIN :ZORDA KALMIŞ BİR İNSANA YARDIM ETMEK BAŞKA BİR ŞEYDİR , 3 000 000 İNSANI ÜLKENİZE ALIP MASRAFLARINI KARŞILAMAK , SAĞLIK EĞİTİM VS HİZMERLER SUNMAK İŞ İŞYERİ AÇMALARINA İZİN VERMEK ÇOK BAŞKA BU İŞİN SONU NE OLUR DİYEYİM :SURİYEDEN GELEN 3 MİLYON İNSAN ESAD KAZANIRSA YARISI KALIR :BİZ SÜNNİYİZ ESAD BİZİ ÖLDÜRECEK DERMUHALİFLER KAZANIRSA GENE YARISI KALIR BİZ ALEVİYİZ İŞİD BİZİ ÖLDÜRECEK DER 1 500 000 İNSN ALDINIZ ÜLKEYE AFFERİN AFFERİN SİZE SANKİ KENDİ YOKSULUN FAKİRİN YARDIMA MUHTACIN YOKMUŞ GİBİ AFFERİN SİZE BE ÖZELLİKLEDE KENDİLERİNİ ORADA OYUN KURUCU ZANNEDEN İSTİHBARATÇI GEÇİNEN SOYTARILARA

103
0
yanıtYanıtla
UkMobil-IOS:

Oy Uğruna ülkeyi Yolgeçen hanına çevirdiler! Sınır diye bişey yok herkes elini kolunu sallaya sallaya giriyor çıkıyor!

98
4
yanıtYanıtla
narkotikMobil-ANDROID:

oylar akp

52
39
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title