Haberler

Samsun'da Hırsızlık Olayları

Samsun'da Hırsızlar, Bir Günde Girdikleri Ev ve İşyerlerinden Ziynet Eşyası, Para, Elektronik Eşya, Park Halindeki Kamyon, Otomobil ve Motorlu Bisiklet ile Bir Tekneden Mazot Çaldı.

Samsun'da hırsızlar, bir günde girdikleri ev ve işyerlerinden ziynet eşyası, para, elektronik eşya, park halindeki kamyon, otomobil ve motorlu bisiklet ile bir tekneden mazot çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Mahallesi'nde Ertan S.'nin evine giren hırsızlar, 3 adet altın bilezik, 1 adet altın takı seti, 2 adet altın yüzük, 2 adet altın künye ve 200 YTL parayı çaldı. Kadıköy Mahallesi'nde Seyit Ahmet Y.'nin evinden 1 adet altın set takımı ve 4 adet altın yüzük çalınırken, Yeni Mahalle'de Ali Kemal B.'ye ait işyerinden 1 adet bilgisayar, Karşıyaka Mahallesi'nde Fuat A.'ya ait işyerinden 1 adet televizyon, 4 adet saç kurutma makinesi, 2 koli jilet ve 1 adet DVD, Bahçelievler Mahallesi'nde Seyfettin U.'ya ait işyerinden 2 adet cep telefonu ve 90 YTL para, Bahçelievler Mahallesi'nde İlker Ö.'ye ait park halindeki 55 AK 457 plakalı motorlu bisiklet, Yeşilova Mahallesi'nde Şeker K.'ye ait park halindeki 55 DT 333 plakalı otomobil çalındı.

Baruthane Mahallesi'nde balıkçı barınaklarında Hasan Fehmi S.'ye ait balıkçı teknesinden 330 litre mazot çalınırken, Salıpazarı İlçesi Bereket Mahallesi'nde Mustafa Ş.'ye ait park halindeki 55 K 6081 plakalı kamyon çalındı.

Meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title