Haberler

Samsun: Çelik Para Kasasını Çalan Hırsızdan İçindeki Evrakları İstedi

Samsun'da Bir Motor Ustası, İşyerine Girerek Çelik Para Kasasını Çalan Hırsızdan, İçinde Bulunan Evraklarını Geri İstedi.

Samsun'da bir motor ustası, işyerine girerek çelik para kasasını çalan hırsızdan, içinde bulunan evraklarını geri istedi.

Edinilen bilgiye göre, olay Yeni Mahalle'de meydana geldi. Orhan Tuncer'e ait motor tamiri dükkanına giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, içinde 5 bin 500 dolar, 7 bin euro, 3 bin 500 YTL para, 6 adet altın yüzük, tapu, 20 bin YTL değerinde senet ve ticari sözleşme evrakları bulunan çelik para kasasını çaldı. Sabah işe geldiğinde para kasasının çalındığını fark eden işyeri sahibi Orhan Tuncer, polisten yardım istedi. İşyerini soyan hırsıza seslenen Orhan Tuncer, "Para senin olsun. Çaldığın kasada bulunan evraklar benim için daha önemliydi. O evraklar sayesinde çalışıp para kazanacaktım. Evraklarımı geri ver" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title