Haberler

Samsun Bin Liraya Beyaz Eşya Aldı, 115 Bin Liralık Otomobil Kazandı

Samsun'da part time olarak 900 TL'ye çalışan 23 yaşındaki Kadir Yıldız, bin TL'ye aldığı beyaz eşya sayesinde çekilişle 115 bin TL'lik lüks otomobil kazandı.

Samsun'da part time olarak 900 TL'ye çalışan 23 yaşındaki Kadir Yıldız, bin TL'ye aldığı beyaz eşya sayesinde çekilişle 115 bin TL'lik lüks otomobil kazandı. Kadir Yıldız, "Otomobili şu an kullanıyorum ama satmayı düşünüyorum. Satıp parayı geleceğime yatıracağım" dedi.

Samsun'un Canik İlçesi'nde yaşayan ve aynı ilçede bulunan bir alışveriş merkezinde part time olarak 900 TL'ye çalışan Kadir Yıldız, kurban bayramı öncesi bir beyaz eşya mağazasından bin TL'ye derin dondurucu aldı. Mağazadan derin dondurucu firmasının 30 Ağustos'ta çekilişi içinde 2 adet bilet alan Kadir Yıldız, yapılan çekiliş sonrası piyasa değeri 115 bin TL olan 2016 marka otomobil kazandı.

Otomobil kazandığını öğrendiği zaman büyük bir şok yaşadığını ve hayatında ilk defa kendini şanslı hissettiğini söyleyen Kadir Yıldız, "Annem ve ablamla beraber beyaz eşya mağazasına gittik. Orada bin TL'ye derin dondurucu aldık. Bize 2 tane otomobil ve çeşitli eşyalar için çekiliş bileti verdiler. Ben çekmedim annem ve ablam çekti. Bana çıkmaz diye çekmedim. Onlar çektiler. Beni derin dondurucu aldığım mağazanın sahibi aradı ve 'hayırlı olsun' dedi. Ben ilk başta dolandırıcılar aklıma geldi ve inanmadım. Ondan sonra firmanın internet sitesinde yayınlandığı için siteye baktım. Orada adımı görünce inandım ve şok oldum. Ailemde çok sevindi. Şaşırdılar. Çünkü hayatımızda ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor. İlk defa böyle bir şanslı olduğumu hissettim" dedi.

Otomobili şuan kullandığını ancak satıp geleceğine yatırım yapmayı düşündüğünü ifade eden kadir Yıldız şöyle devam etti:

"Çekilişle kazandığım 2016 model otomobilin değeri 115 bin TL'dir. Otomobili şuan kullanıyorum ama satmayı düşünüyorum. Satıp parayı geleceğime yatıracağım. Evlenmeyi düşünüyorum. Evlilik için harcayacağım ya da bir daire alabilirsem daire alacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Yıldız Samsun Canik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title