Haberler

Sahte Plakalı Okul Servisi Trafikten Men Edildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde, 54 okul servisi ve sürücüsü hakkında işlem yapıldı, ruhsatsız, sahte plakalı ve sürücüsü belgesi olmayan kişi tarafından kullanıldığı tespit edilen bir araç da trafikten men edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde, 54 okul servisi ve sürücüsü hakkında işlem yapıldı, ruhsatsız, sahte plakalı ve sürücüsü belgesi olmayan kişi tarafından kullanıldığı tespit edilen bir araç da trafikten men edildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, okul servis aracı şoförlerine yönelik, 8 okulda eğitim semineri düzenlenerek, 112 şoförüne eğitim verildi.

Okul servislerinin kurallara uygunluğu açısından da sürekli olarak devam eden denetim çalışmaları kapsamında, 14 Şubat'tan bu yana yapılan kontrollerde, 128 okul servis aracı denetlendi. Bu denetimler sonucunda, 54 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun değişik maddelerinden işlem yapıldı.

Sahte plakalı araçla ehliyetsiz servis taşımacılığı

Bostanbaşı Mahallesi'nde yapılan denetimlerde, öğrenci servisi olarak faaliyet gösteren bir minibüsün plakasının sahte, aracı kullanan kişinin de sürücü belgesi bulunmadığı tespit edildi.

Aracı kullanan hakkında sahte plakalı araç kullanmak, sürücü belgesi sahibi olmadan motorlu araç kullanmak ve ilgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın belediye sınırları dahilinde ticari amaçlı yolcu taşıma maddelerinden 9 bin 582 lira tutarında trafik idari para cezası uygulandı. Araç da 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Gözaltına alınan sürücü hakkında işlemler sürüyor.

Öte yandan, kent genelinde yapılan çalışmalar kapsamında, hakkında adli işlem gerçekleştirilen ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 52 kişi, 20-26 Şubat 2017 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title