Haberler

Saffet Sancaklı'nın İntihara Teşebbüs Eden Eşiyle İlgili Hastaneden Son Açıklama

Güncelleme:

MHP milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşinin intihara teşebbüs etmesinin ardından hastaneden yapılan son açıklamada Hülya Sancaklı'nın durumunun stabil olduğu belirtildi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın intihara teşebbüs eden eşi Hülya Sancaklı'nın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Hülya Sancaklı'nın durumunun stabil olduğu ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi.

"AMELİYATTAN SONRA YOĞUN BAKIMA ALINDI"

Beylikdüzü Medicana Hastanesi Nöroşirurji Kliniği Başkanı, Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir açıklama yaptı. Akdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Hastamız dün akşam 20.30 civarında ateşli silah ile yaralanıyor, yaklaşık 10 dakika sonra evlerinden hastanemizin acil ünitesine getiriliyor. Yapılan değerlendirmelerde hemen acil müdahale ameliyat kararı alınıyor. Dün akşam acil cerrahiye alınarak, ateşli silah yaralanması ameliyatı yapıldıktan sonra yoğun bakıma alındı.

"GELDİĞİNE NAZARAN DURUMU DAHA NORMAL"

Şu an genel durumu stabil durumda. Geldiğine nazaran durumu daha normal. Yoğun bakımdaki tedavisi devam etmektedir. Burada en önemli olay böyle acil yaralamalarda travmatik olaylarda ilk müdahale anı ve zamanlaması çok önemli. Bu zamanlamayı bu hastamız kazanmıştır. Ancak halen ciddiyetini korumakta hayati tehlikesi var. Hastanemize 20.40 da ulaştı. Tüm genel değerlendirmeleri yapılıyor. Bu arada hızlı bir şekilde tetkikler yapıldı ve önlemler için hayati tehlikeyi atlatmak için ilgili müdahale kararı alınarak bu acil müdahale yapılıyor ve şu an genel fizyolojik parametre stabil görünmekte.

"ERKEN MÜDAHALE EDİLMESİ ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Bu akut dönem yaklaşık 72 ila 96 saat arasında travmanın şiddetine göre değişmektedir. Bugün yaptığımız tetkiklerde beyinsel, karaciğer, akciğer böbrek gibi diğer organların hemodinamisi stabil gözüküyor. Fizyolojik parametreleri konusunda hastaya olaydan sonra müdahale edildikten sonra geriye gitme yok. Dün akşam 8 üniteye yakın kan replasmanı yapıldı. Şu an herhangi bir kan ihtiyacına gerek yok. Hastanede erken müdahale edilmesi çok önemliydi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Saffet Sancaklı Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title